8,3

Restaurant Tram

Geniet van een culinaire tramrit door prachtig Rotterdam

Nu ook voor kleine gezelschappen, of zelfs voor een romantisch candlelightdiner voor 2 personen door Rotterdam per Restauranttram. Al geruime tijd zijn er voor gezelschappen dinerrondritten te boeken. Vanaf nu is dit voor iedereen mogelijk. Trakteer Uw geliefde of nodig vrienden uit voor een culinair diner tijdens een rondrit door Rotterdam per restauranttram. Samen met Stichting Romeo presenteert de Snerttram en restaurant Brazzo de restauranttram. In Amsterdam hebben ze de rondvaartboten met hun culinaire rondvaarten. Nu heeft Rotterdam de Restauranttram.

Onderweg wordt een vast 4 gangen menu geserveerd, maar natuurlijk wordt rekening gehouden met van te voren opgegeven dieetwensen. Terwijl u nipt aan een glas wijn geniet u van het mooie uitzicht van de skyline van Rotterdam.

Restaurant tram Tijden

De Restauranttram rijdt regelmatig op vrijdag van 1900- 2130 uur voor losse verkoop. Zie data  ticketshop. De opstapplaats is op het Willemsplein aan de voet van de Erasmusbrug. 

 

Restauranttram - Informatie op een rijtje:

Wanneer rijdt de Restauranttram uit?

Wij verwijzen naar de website voor de feestdagen en andere eventuele beschikbare data 

Opstappen/ Vertrek?

De passagiers moeten zich ten laatste vijftien minuten vóór vertrek aanmelden aan de opstapplaats.Behalve bij andersluidend bericht van de organisator verlaat de Restauranttram zijn plaats van vertrek op het aangeduide vertrekuur. Omdat de Restauranttram op het reguliere RET railnet rijdt, kan hij niet wachten op laatkomers. Wij verwijzen naar de algemene verkoopvoorwaarden. 

Hoeveel kost het? 75,00 per persoon. In de prijs is de BTW inbegrepen. Afhankelijk van het aantal gasten moet een klein bedrag betaald worden voor de tramhuur. 

Wat omvat de prijs?

De prijs per persoon omvat:

  • Een aperitief en een viergangen menu (voorgerecht, soep,hoofdgerecht, nagerecht)
  • Onbeperkt wijnarrangement, mineraalwater en frisdranken
  • Koffie met bonbon na

Hoe reserveren?

Gezien er veel reserveringsaanvragen zijn voor de Restauranttram, kunnen wij helaas geen opties plaatsen. Uw reservering is pas geldig na betaling van het gehele bedrag op onze ING rekening NL41INGB0007321230 t.n.v restaurant Brazzo o.v.v. uw boekingscode. 

Kan de hele tram tegelijk gereserveerd worden?

Ja,  voor meer informatie stuurt u een mail naar info@restauranttram.nl   

Welke capaciteit heeft de tram?

36 zitplaatsen: 6 tafels van 2,  6 tafels van 4  Hoe lang duurt de rit? +/- 2,5 uur   

Waar kan ik parkeren in de buurt?

De parkgarage Erasmusbrug, Willemsplein 1 Rotterdam heeft 327 plaatsen en  is dag en nacht toegankelijk.    

Aperitief voor de rondrit?

Thon hotel heeft speciaal voor de Restauranttramreizigers een gratis Bittergarnituur bij uw drankje (min. één drankje per persoon) tegen inlevering van een kopie van uw incheckvoucher in de hotelbar "de Swaan" . De hotelbar is tot 23.00 uur geopend dus ook geschikt om naar afloop nog een drankje te drinken. 

Thon hotel biedt zelfs kamers voor een vriendenprijs voor de reizigers van de Dinertour: 2 persoonskamer incl. ontbijt  voor slechts € 69,00 (excl. toeristenbelasting) voor reserveringen bel 010-413 4790 of mail naar reservations@thonrotterdam.nl  o.v.v. Restauranttram  

Ik wil de Candleligttour aan vrienden aanbieden

Dat kan omdat de plaatsen overdraagbaar zijn. U kan dus reserveren en de instapkaart aan vrienden geven. Opgelet echter: de datum en het uur die op het biljet staan, kunnen niet gewijzigd worden .   

Zijn er toiletten aan boord?

Nee, echter voor de  rondrit is hiervoor wel gelegenheid. Tijdens de  rondrit brengen wij ook een kort bezoek aan het trammuseum/remise, hier is ook mogelijkheid voor een sanitaire stop.  

Houdt u rekening met dieetwensen?

Ja, het is mogelijk om bij het reserveren voor een vegetarische formule te kiezen. De beschikbare keukenruimte op de tram is erg beperkt, daarom kan helaas niet meer ter plaatsen op speciale wensen worden ingegaan.  

Leggen de zitbanken beperkingen op voor de indeling?

De Restauranttram beschikt over vaste zitbanken voor 1 of 2 reizigers. Het meubilair aan boord staat vast en is dus niet verplaatsbaar. Door deze technische beperkingen kunnen wij de beschikbare zitruimte niet aanpassen. Wij rijden met heringerichtemuseumtram en zijn derhalve niet rolstoeltoegankelijk.

 

BRAZZO KUNST MENU

Iedere maand serveert Restaurant Brazzo een wisselend 4 gangen menu, ook verkrijgbaar als 3-gangen menu.
Natuurlijk kunt u in ons restaurant ook heerlijk genieten van a la carte.

Bij het kunstmenu krijgt u 4 overheerlijke gangen (incl. Cappuccinokop van Ada Breedveld) € 49.50 of als 4 gangen kunstmenu met bord Hemelsgeluk € 57,50. Speciaals: Toffee van Geitenkaas met Frissee sla en Aceto Balsamico "Tijd van Genieten" € 10,50

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag : vanaf 18.00 uur
Zondag en Maandag: Gesloten (voor besloten partijen geopend in overleg)

Het is raadzaam tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

BRAZZO ROTTERDAM

Echt culinair genieten doet u bij Restaurant Brazzo in Rotterdam. Op het menu staan heerlijke gerechten uit de Frans-mediterrane keuken, gemaakt van de meest verse, lokale producten.

ADRES

Restaurant Brazzo

Boezemstraat 188
3034 EM Rotterdam
Zuid Holland
010 - 414 80 79
info@brazzo.nl

(c)2016 Restaurant Brazzo | Webdesign : Creative Development